Pierogi z owocami, grzybami, z soczewicą i pieczarkami, ze szpinakiem bądź z tofu. Gotowane, smażone lub pieczone. Tureckie nadziewane farszem z soją i grzybami, wietnamskie haco, gotowane na parze i nadziewane pikantną kapustą pekińską kimchi, gruzińskie chinkali z pysznym warzywnym farszem... Wszystkie te rodzaje pierogów będą czekać na Was 4 sierpnia w Klubie Iskra na Polu Mokotowskim. Co najważniejsze oferowane przysmaki będą wyłącznie wegańskie!
Zobaczcie też:
Na tym pysznym wydarzeniu nie zabraknie również deserów. Pierogowa uczta zostanie wzbogacona o wegańskie lody rzemieślnicze w wielu smakach, lody tajskie oraz ciasta (np. czekoladowe, bezglutenowe brownie z fasoli). Nie zabraknie także stoisk z biżuterią oraz woskowijkami - zabezpieczone woskiem pszczelim chusteczki bawełniane, które są świetną alternatywą dla plastikowych opakowań i folii.
POLECAMY TEŻ:
Zakaz krzyży w warszawskim urzędzie. Trzaskowski wydał rozporządzenie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?