Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Nowa restauracja w Radomiu. Co serwuje Plantacja? Gotuje tam Tomasz Skobel, półfinalista Masterchefa (ZDJĘCIA)

Janusz Petz
Janusz Petz
Na mapie kulinarnej Radomia przy ulicy Żeromskiego 57 od czwartku funkcjonuje nowe, ciekawe miejsce - Plantacja. To połączenie bistro z nowoczesna kuchnia polska z delikatesami rzemieślniczymi. Szefem kuchni w bistro Plantacja jest półfinalista programu MasterChef - Tomasz Skobel. Zamówienia można odebrać osobiście lub zamówić z dostawa.

Szef kuchni z zespołem przygotował specjalne menu na wynos. Propozycje przygotowane przez mistrza kuchni kulinarnej zobacz na kolejnych slajdach.
Na mapie kulinarnej Radomia przy ulicy Żeromskiego 57 od czwartku funkcjonuje nowe, ciekawe miejsce - Plantacja. To połączenie bistro z nowoczesna kuchnia polska z delikatesami rzemieślniczymi. Szefem kuchni w bistro Plantacja jest półfinalista programu MasterChef - Tomasz Skobel. Zamówienia można odebrać osobiście lub zamówić z dostawa. Szef kuchni z zespołem przygotował specjalne menu na wynos. Propozycje przygotowane przez mistrza kuchni kulinarnej zobacz na kolejnych slajdach. Plantacja
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kotlety mielone z piekarnika z fetą

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na radom.naszemiasto.pl Nasze Miasto