Grzyby są dostępne na radomskim targowisku Korej. Wiemy, ile kosztują
Były prawdziwki w cenie od 20 do 25 złotych za pojemnik, podgrzybki od 10 do 12 złotych za pojemnik. Kanie w cenie od 1 do 2 złotych za sztukę. Pojemnik kurek kosztował 8 złotych ,maślaków 7-8 złotych, kozaków 10 złotych.
Zobaczcie ceny warzyw i owoców z radomskiego targowiska:
Ostatnio prezentowaliśmy Wasze zbiory z soboty, niedzieli, poniedziałku, 1, 2, 3 października. Zobaczcie efekty grzybobrań naszych Czytelników:
Zobacz również nasze inne teksty dotyczące grzybobrania w regionie:
Dziennik Zachodni / Wielki Piątek
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?