Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Restauracja Gingers w Radomiu wprowadziła nowe menu lunchowe. Jakie dania można zjeść? Zobacz zdjęcia

Kacper Siekański
Restauracja Gingers American Tex-Mex wprowadziła nowe menu lunchowe. Zdjęcia wybranych potraw znajdują się na kolejnych slajdach.
Restauracja Gingers American Tex-Mex wprowadziła nowe menu lunchowe. Zdjęcia wybranych potraw znajdują się na kolejnych slajdach. Kacper Siekański
Restauracja Gingers postanowiła urozmaicić menu. Pojawiły się nowe propozycje dla tych, którzy zdecydują się zjeść lunch w tym lokalu.

W radomskiej restauracji Gingers pojawiło się menu lunchowe. Co zjemy

Pracownicy Gingersa starają się co 4-5 miesięcy uatrakcyjniać kartę dań. Kolejne nowości pojawiły się w pierwszy weekend sierpnia.

Z dostępnych propozycji można wybrać zestaw, za który należy zapłacić 25 złotych lub zestaw droższy o 10 złotych. Z pierwszej grupy do wyboru jest schabowy, polędwiczki z kurczaka, morszczuk, makaron papardelle z grzybami leśnymi, placki ziemniaczane z sosem meksykańskim oraz kwaśną śmietaną, pikantne skrzydełka lub naleśniki z nutellą lub owocami i bitą śmietaną. Ponad 30 zł kosztuje rumsztyk wołowy, pierś kaczki z żurawiną, krewetki na maśle z białym winem, czarny makaron papardelle z owocami morza czy pulpeciki wołowe w sosie z leśnych grzybów. Dania można zjeść z połączeniu z frytkami i surówką lub, jak w przypadku kaczki, z buraczkami. Do lunchu można zamówić deser, który codziennie jest inny.

Menadżerka restauracji, Natalia Saniewska, przyznaje, że nowe potrawy w menu lunchowym zostały pozytywnie ocenione przez klientów:

- Oferta świetnie się przyjęła. Po pierwszych dwóch dniach jesteśmy bardzo zadowoleni. Myślę, że tak samo jak klienci, co widać chociażby po talerzach, które wracają do nas puste. Goście naszej restauracji mówią, że posiłki są smaczne, porcje ogromne i w przystępnych cenach.

-mówi Natalia Saniewska.

Pani Natalia dodała, że największą popularnością cieszą się polędwiczki z kurczaka, a także rumsztyk wołowy.

Oferta obowiązuje od poniedziałku do czwartku w godzinach 12-17. Z kolei między 17 a 21 za 50 złotych można zamówić wszystkie dania obecne w karcie. Wyjątkiem są napoje, desery i alkohol.

Zobacz w galerii zdjęć potrawy nowego menu

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kotlety mielone z piekarnika z fetą

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na radom.naszemiasto.pl Nasze Miasto