MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Używanie przymiotników w menu zwiększa atrakcyjność dań....
fot. Pixabay.com

Tak oszukują w restauracjach. 10 prostych trików, dzięki którym wydasz więcej pieniędzy

Świeże i soczyste

Używanie przymiotników w menu zwiększa atrakcyjność dań. Chętniej wybieramy dania opisane jako soczyste, świeże, a nawet sezonowane, chrupkie, długo pieczone czy gotowane na wolnym ogniu. Przeciwnym trendem do tego jest opisywanie dań jedynie lakonicznym spisem składników - np. dorsz/por/karmelizowana cebula - to jednak odważny z punktu widzenia restauratorów zabieg. Stosuje go np. ekskluzywny Concept 13 z Brackiej.

Zobacz również

Wakacje w Helu dawniej. Wybierz się w sentymentalną podróż nad Bałtyk

NOWE
Wakacje w Helu dawniej. Wybierz się w sentymentalną podróż nad Bałtyk

Europoseł Witold Waszykowski ubiega się o reelekcję. Poinformował w Sieradzu ZDJĘCIA

Europoseł Witold Waszykowski ubiega się o reelekcję. Poinformował w Sieradzu ZDJĘCIA

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

HIT DNIA
Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania