Tym razem motywem wiodącym były ziemniaki w nowym stylu - do tatara jako chrupiące, do pieczonej ryby kiszone i do żeberek w formie zapiekanki. Mistrz kuchni i mistrz opowiadania o łamaniu przepisów kulinarnych wiele razy nagrywał swoje programy w regionie radomskim. W Taczowie oraz w Dąbrówce Podłężnej przygotowywał przysmaki promując nasze regionalne odmiany papryk, gotował w zabytkowej hucie w Chlewiskach, a także zachwalał walory grójeckich jabłek przygotowując jeden z programów w gminie Belsk Duży. Gotował też wcześniej w radomskim skansenie.
POLECAMY PAŃSTWA UWADZE:
Kiełbaski zapiekane w cieście
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?