Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Znany kucharz i prezenter telewizyjny Karol Okrasa gotował w Muzeum Wsi Radomskiej

jp
Karol Okrasa/facebook
„Najlepsza robota jaką znam” - napisał na swojej stronie facebookowej Karol Okrasa, kucharz, autor i prezenter telewizyjnych programów o tematyce kulinarnej, już po raz kolejny nagrywał kolejny odcinek swojej serii telewizyjnej w Muzeum Wsi Radomskiej w Radomiu.

Tym razem motywem wiodącym były ziemniaki w nowym stylu - do tatara jako chrupiące, do pieczonej ryby kiszone i do żeberek w formie zapiekanki. Mistrz kuchni i mistrz opowiadania o łamaniu przepisów kulinarnych wiele razy nagrywał swoje programy w regionie radomskim. W Taczowie oraz w Dąbrówce Podłężnej przygotowywał przysmaki promując nasze regionalne odmiany papryk, gotował w zabytkowej hucie w Chlewiskach, a także zachwalał walory grójeckich jabłek przygotowując jeden z programów w gminie Belsk Duży. Gotował też wcześniej w radomskim skansenie.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kiełbaski zapiekane w cieście

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Znany kucharz i prezenter telewizyjny Karol Okrasa gotował w Muzeum Wsi Radomskiej - Echo Dnia Radomskie

Wróć na radom.naszemiasto.pl Nasze Miasto