Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
- W kuchni wszystko opiera się na technice i doświadczeniu...
fot. Masterchef

Nowa restauracja w Radomiu. Co serwuje Plantacja? Gotuje tam Tomasz Skobel, półfinalista Masterchefa (ZDJĘCIA)

- W kuchni wszystko opiera się na technice i doświadczeniu obchodzenia się z produktem. Bo jak się nie pracowało z czymś nigdy i ktoś chce pierwszy raz przyrządzić coś skomplikowanego to na pewno nie wyjdzie. Ale ja należę do ludzi, którzy robią dotąd, aż wyjdzie – mówi o swojej pasji gotowania Tomasz Skobel. Na początku swojej przygody z programem Masterchef radomski mistrz amatorskiego „kucharzenia” zaimponował jurorom swoją wersją pstrąga z sałatką, która była połączeniem kopru z kolendrą. Sałatka wzbudziła zachwyt u nie byle kogo, bo u samej Magdy Gessler, która stwierdziła, że w życiu nie spodziewała się, iż takie połączenie może być tak smaczne.

Zobacz również

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

Jak komputery pomagają tworzyć filmy

Jak komputery pomagają tworzyć filmy

Polecamy

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Z nim już zawsze będziesz wiedzieć ile wypić wody. Wykorzystaj kalkulator picia wody

Z nim już zawsze będziesz wiedzieć ile wypić wody. Wykorzystaj kalkulator picia wody