3 z 8
Poprzednie
Następne
Nowa restauracja w Radomiu. Co serwuje Plantacja? Gotuje tam Tomasz Skobel, półfinalista Masterchefa (ZDJĘCIA)
- W kuchni wszystko opiera się na technice i doświadczeniu obchodzenia się z produktem. Bo jak się nie pracowało z czymś nigdy i ktoś chce pierwszy raz przyrządzić coś skomplikowanego to na pewno nie wyjdzie. Ale ja należę do ludzi, którzy robią dotąd, aż wyjdzie – mówi o swojej pasji gotowania Tomasz Skobel. Na początku swojej przygody z programem Masterchef radomski mistrz amatorskiego „kucharzenia” zaimponował jurorom swoją wersją pstrąga z sałatką, która była połączeniem kopru z kolendrą. Sałatka wzbudziła zachwyt u nie byle kogo, bo u samej Magdy Gessler, która stwierdziła, że w życiu nie spodziewała się, iż takie połączenie może być tak smaczne.