Po prostu KEBAB. Burger rzemieślniczy w Radomiu na Żeromskiego
Wraz ze zmianą lokalizacji, oferta gastronomiczna została wzbogacona o burgery. W niedalekiej przyszłości właściciele planują poszerzyć menu także o ofertę śniadaniową i lunchową.
Lokal jest otwarty od poniedziałku do czwartku w godzinach 11-21 oraz od piątku do niedzieli w godzinach 12-22.
W piątek, 8 lipca oferta została poszerzona o piwa rzemieślnicze oraz został rozstawiony ogródek restauracyjny, który będzie funkcjonował do końca października.
Zobacz więcej:
Aspektem wyróżniającym restaurację na tle innych lokali, które serwują kebaby jest to, że Po prostu kebab własnoręcznie przygotowuje sosy, bułki oraz mięso, które każdego dnia jest inne na przykład karkówka, mięso z jelenia czy dzika.
Cechami wyróżniającymi burgery są także własnoręcznie przygotowane sosy, mięso z wołowiny Hereford oraz bułki, które w 80% są zrobione z masła.
Właściciele organizują imprezy okolicznościowe, a w przyszłości planują otworzyć kolejną salę, która poszerzy perspektywę pod kątem urządzania wspomnianych przyjęć.
Zobaczcie zdjęcia lokalu i potraw tam serwowanych
Ekspresowa pizza z cukinii
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?